Veronica – solistă muzică populară

A absolvit Universitatea din Piteşti – Facultatea de Teologie, Istorie şi Arte – specializarea Pedagogie Muzicală, a fost bursier Erasmus la Universitatea Burgundiei din Dijon (Franța) şi în prezent este masterandă la Universitatea din Piteşti, specializarea Educaţie muzicală contemporană. Veronica are, nu doar cunoştinţe de teorie muzicală foarte bune dobândite în urma studiilor de specialitate, ci şi o voce uimitoare şi un repertoriu bogat şi variat ce acoperă toate zonele folclorice ale ţării fiind o prezenţă încântatoare ori de câte ori este pe scenă.🎵🎙.

Bianca – solistă muzică uşoară

Bianca, cea mai tânără dintre membrii trupei – este noua noastră solistă de muzică ușoară. Și-a descoperit talentul la vârsta de 8 ani, a urmat Şcoala Populară de Arte timp de 3 ani secția chitară. A acumulat experiență participând la diverse concursuri de muzică, inclusiv la Vocea României. În prezent colaborează și cu Centrul Cultural Pitești.🎵🎙.

Dănuț – clapă muzică populară

A absolvit cursurile de orgă de la Școala Populară de Arte și Meserii din Pitești. Dănuț se simte fericit când oamenii se distrează și se bucură în pași de dans pe muzica sa, aceasta fiind marea lui motivație. Își dedică tot timpul său studiului și nu se vede făcând altceva. Suntem convinși că o să vă încânte! 🎵🎙.

…. – saxofon

S-a îndrăgostit de muzică încă de mic copil. A început să studieze clarinetul în clasa a 5-a la Liceul de Muzică din Craiova, apoi a urmat Liceul Militar de Muzică ,,Iacob Mureșianu” din București. Activează în Fanfara militară din Brașov de mai bine de 20 de ani. Fiind clarinetist la bază a îndrăgit saxofonul acum vreo 13 ani, timp în care l-a aprofundat cât de bine a putut, făcând din studiul la acest instrument o plăcere imensă. A făcut parte din mai multe proiecte muzicale, considerând că orice experiență în muzică și în lucrul cu oamenii e binevenită în viața lui.🎵🎙.

Ady – tobe și percuție

Ady este noul nostru muzician tobe și percuție polivalent cu experiență de 30 de ani. A descoperit tainele percuției la vârsta de 10 ani la Casa Armatei Pitești. A abosolvit Școala Populară de Arte Pitești în 1992 obținând diploma de toboșar. Au urmat șapte ani de colaborări pe Litoralul Românesc cu artiștii în vogă ai momentului. Pentru a se perfecționa pleacă în Spania timp de doi ani și învață percuție complementară: Congas, Bongos, Timbale, Cajon Flamenko, Darbuka. După revenirea în țară înființează Sala de Cursuri Tobe și Percuție Ady Lubine – cursuri pentru tineri și începe colaborarea cu diferite trupe din Pitești și București. 🎵🎙.

Robert – solist vocal / chitarist

Iubitor incurabil al muzicii, în special rock, Robert a început să studieze muzica de la vârsta de 7 ani. El este şi managerul trupei R-mix Events – cel care a pus bazele acestui proiect muzical. A absolvit Liceul de Muzică Dinu Lipatti din Piteşti, continuând mai apoi să studieze la Facultatea de Muzică din Bucureşti, specializare chitară, precum şi cursuri de armonie şi compoziţie. A acumulat foarte multă experienţă concertând la nenumărate evenimente şi petreceri în toată ţara. Abordează cu uşurinţă foarte multe genuri muzicale, iar atunci când nu cântă sau nu incinge atmosfera cu acorduri inedite de chitară îşi susţine colegii de trupă făcâd backing vocal sau ocupându-se de orchestraţie şi repertoriu.🎵🎙.

Valentin – chitarist

A studiat muzică de când era copil, a absolvit Liceul de Muzică Dinu Lipatti din Piteşti iar mai târziu Conservatorul din Bucureşti – specializare chitară. Muzica face parte din viaţa de zi cu zi a lui Valentin, atunci când nu cânta la evenimente si nu este la repetiţii, îl veţi găsi cu siguranţă în sălile de curs ale Liceului Dinu Lipatti predând lecţii de chitară clasică. Pe scena este sufletul petrecerii, îi plac petecerile ritmate la care oamenii să se simtă bine şi să danseze. Iubeşte ritmurile latino având o afinitate pentru flamenco, dar stăpâneşte foarte bine şi chitara bass. 🎵🎙.

Eduard – tobe / secţia ritmică

Este numit de către colegii de trupă ca „băiatul care dă tonul”. El este „motorul ritmic” al trupei R-mix Events, care împreună cu celelalte instrumente şi voci te ridică de pe scaun şi te aduce în centrul ringului de dans. Eduard a început să studieze instrumentele de percuţie încă din copilărie şi a urmat studii de specialitate aprofundate pe acest instrument. Şi-a început cariera muzicală timpuriu cântând alături de câteva formaţii de muzică renumite.🎵🎙.

Nae – clape (cover)

Este în domeniul evenimentelor de aproape 30 de ani, iar muzica reflectă pentru el calea perfectă pentru exprimarea artistică. A colaborat până în prezent cu numeroase trupe și artiști de pe piața muzicală românească (Mircea Baniciu, Vasile Șeicaru, Victor Socaciu etc.) cu care a susținut recitaluri reușind să abordeze diverse genuri muzicale, a cântat pe vase de croazieră. 🎵🎙.