Programele noastre artistice sunt personalizate în funcţie de cerinţele clienţilor pentru ca petrecerea să fie una reuşită la care să se simtă bine toţi invitaţii. Trupa este disponibilă pentru petreceri private, recepţii, cluburi, festivaluri, party-uri de firme şi instituţii. Îţi recomandăm să te informezi din timp şi să discuţi toate detaliile care te preocupă la telefon 0766633465.

Membrii trupei

Membrii trupei

Bianca – solistă muzică uşoară

      Bianca, cea mai tânără dintre membrii trupei – este noua noastră solistă de muzică ușoară. Și-a descoperit talentul la vârsta de 8 ani, a urmat Şcoala Populară de Arte timp de 3 ani secția chitară. A acumulat experiență participând la diverse concursuri de muzică, inclusiv la Vocea României. În prezent colaborează și cu Centrul Cultural Pitești.🎵🎙.

Veronica – solistă muzică populară

      A absolvit Universitatea din Piteşti – Facultatea de Teologie, Istorie şi Arte – specializarea Pedagogie Muzicală, a fost bursier Erasmus la Universitatea Burgundiei din Dijon (Franța) şi în prezent este masterandă la Universitatea din Piteşti, specializarea Educaţie muzicală contemporană. Veronica are, nu doar cunoştinţe de teorie muzicală foarte bune dobândite în urma studiilor de specialitate, ci şi o voce uimitoare şi un repertoriu bogat şi variat ce acoperă toate zonele folclorice ale ţării fiind o prezenţă încântatoare ori de câte ori este pe scenă.🎵🎙.

Robert – solist vocal / chitarist

      Iubitor incurabil al muzicii, în special rock, Robert a început să studieze muzica de la vârsta de 7 ani. El este şi managerul trupei R-mix Events – cel care a pus bazele acestui proiect muzical. A absolvit Liceul de Muzică Dinu Lipatti din Piteşti, continuând mai apoi să studieze la Facultatea de Muzică din Bucureşti, specializare chitară, precum şi cursuri de armonie şi compoziţie. A acumulat foarte multă experienţă concertând la nenumărate evenimente şi petreceri în toată ţara. Abordează cu uşurinţă foarte multe genuri muzicale, iar atunci când nu cântă sau nu incinge atmosfera cu acorduri inedite de chitară îşi susţine colegii de trupă făcâd backing vocal sau ocupându-se de orchestraţie şi repertoriu. 🎵🎙.

Eduard – tobe / secţia ritmică

      Este numit de către colegii de trupă ca „băiatul care dă tonul”. El este „motorul ritmic” al trupei R-mix Events, care împreună cu celelalte instrumente şi voci te ridică de pe scaun şi te aduce în centrul ringului de dans. Eduard a început să studieze instrumentele de percuţie încă din copilărie şi a urmat studii de specialitate aprofundate pe acest instrument. Şi-a început cariera muzicală timpuriu cântând alături de câteva formaţii de muzică renumite. 🎵🎙.

Valentin – chitarist

      A studiat muzică de când era copil, a absolvit Liceul de Muzică Dinu Lipatti din Piteşti iar mai târziu Conservatorul din Bucureşti – specializare chitară. Muzica face parte din viaţa de zi cu zi a lui Valentin, atunci când nu cânta la evenimente si nu este la repetiţii, îl veţi găsi cu siguranţă în sălile de curs ale Liceului Dinu Lipatti predând lecţii de chitară clasică. Pe scena este sufletul petrecerii, îi plac petecerile ritmate la care oamenii să se simtă bine şi să danseze. Iubeşte ritmurile latino având o afinitate pentru flamenco, dar stăpâneşte foarte bine şi chitara bass. 🎵🎙.

Mădălin – clape / muzică uşoară

      Mădălin este mezinul trupei noastre. Este student în clasa a XII-a la Şcoala de Muzică Câmpulung – specializarea pian clasic. Iubeşte muzica şi nu se vede făcând altceva, iar acest lucru se observă în entuziasmul cu care cântă ori de cîte ori este pe scenă. 🎵🎙.

Jonny – vioară

      Având ca specializare de bază muzica populară, Jonny este extrem de pasionat de vioară. El este colegul nostru virtuos care cântă la unul dintre cele mai armonice instrumente. Cu un talent desăvârşit dobândit prin multă muncă, perseverenâă, ambiţie şi dragoste pentru arta sunetelor, Jonny este cel care asigură suportul melodico-ritmic al trupei noastre. 🎵🎙.

Ady – tobe și percuție

      Ady este noul nostru muzician tobe și percuție polivalent cu experiență de 30 de ani. A descoperit tainele percuției la vârsta de 10 ani la Casa Armatei Pitești. A abosolvit Școala Populară de Arte Pitești în 1992 obținând diploma de toboșar. Au urmat șapte ani de colaborări pe Litoralul Românesc cu artiștii în vogă ai momentului. Pentru a se perfecționa pleacă în Spania timp de doi ani și învață percuție complementară: Congas, Bongos, Timbale, Cajon Flamenko, Darbuka. După revenirea în țară înființează Sala de Cursuri Tobe și Percuție Ady Lubine – cursuri pentru tineri și începe colaborarea cu diferite trupe din Pitești și București. 🎵🎙.

error: Conținutul este protejat !!