Veronica – solistă muzică populară

A absolvit Universitatea din Piteşti – Facultatea de Teologie, Istorie şi Arte – specializarea Pedagogie Muzicală, a fost bursier Erasmus la Universitatea Burgundiei din Dijon (Franța) şi în prezent este masterandă la Universitatea din Piteşti, specializarea Educaţie muzicală contemporană. Veronica are, nu doar cunoştinţe de teorie muzicală foarte bune dobândite în urma studiilor de specialitate, ci şi o voce uimitoare şi un repertoriu bogat şi variat ce acoperă toate zonele folclorice ale ţării fiind o prezenţă încântatoare ori de câte ori este pe scenă.🎵🎙.🎵🎙.

Cristina Militaru – solistă muzică uşoară

Cristina Militaru este vocea care se alătură trupei noastre. Chiar dacă are 16 ani, Cristina se poate mândri cu un palmares voluminos în domeniul artistic. Muzica pentru ea înseamnă totul și nu se vede făcând altceva. Este energică și îi place să fie mereu în fața publicului, mai ales că are ce transmite.i.🎵🎙.🎵🎙.

Ady – tobe și percuție

Ady este noul nostru muzician tobe și percuție polivalent cu experiență de 30 de ani. A descoperit tainele percuției la vârsta de 10 ani la Casa Armatei Pitești. A abosolvit Școala Populară de Arte Pitești în 1992 obținând diploma de toboșar. Au urmat șapte ani de colaborări pe Litoralul Românesc cu artiștii în vogă ai momentului. Pentru a se perfecționa pleacă în Spania timp de doi ani și învață percuție complementară: Congas, Bongos, Timbale, Cajon Flamenko, Darbuka. După revenirea în țară înființează Sala de Cursuri Tobe și Percuție Ady Lubine – cursuri pentru tineri și începe colaborarea cu diferite trupe din Pitești și București. 🎵🎙.🎵🎙.

Sorin Cosma – tobe / secţia ritmică

Sorin a făcut cunoștință cu tobele acum zece ani, fapt ce l-a determinat să-și aprofundeze cunoștințele muzicale în cadrul Universității Transilvania din Brașov, Facultatea de Muzică – Secția Percuție. Are o experiență vastă în domeniul evenimentelor. Obiectivul lui este să facă lumea să se distreze și să se simtă bine pe ritmul său..🎵🎙.

Robert – solist vocal / chitarist

Iubitor incurabil al muzicii, în special rock, Robert a început să studieze muzica de la vârsta de 7 ani. El este şi managerul trupei R-mix Events – cel care a pus bazele acestui proiect muzical. A absolvit Liceul de Muzică Dinu Lipatti din Piteşti, continuând mai apoi să studieze la Facultatea de Muzică din Bucureşti, specializare chitară, precum şi cursuri de armonie şi compoziţie. A acumulat foarte multă experienţă concertând la nenumărate evenimente şi petreceri în toată ţara. Abordează cu uşurinţă foarte multe genuri muzicale, iar atunci când nu cântă sau nu incinge atmosfera cu acorduri inedite de chitară îşi susţine colegii de trupă făcâd backing vocal sau ocupându-se de orchestraţie şi repertoriu.🎵🎙.🎵🎙.